Denumire ocupatie
Categorii
Localitate
Informatii despre companie Adix Technik SRL

Nume persoana contact Bereczki Hajnalka
Email persoana de contact bereczki.hajni@adix.ro
Telefon de contact 0727734302
Din 01/01/1970
Adresa de contact 410144 Oradea, Matei Corvin nr.30
Locatie:  [Oradea,Romania ]
Categorii Vanzari
Telefon de contact 0727734302
Fax
Numar de angajati 44
Descriere

Grupul ADIX este un important distribuitor de materiale tehnice din Europa Centrala, avand peste 70 angajati si 13 puncte de lucru in 13 orase, din Romania si Ungaria. ADIX Technik SRL asigura o aprovizionare rapida si sigura cu produse de calitate precum si serviciile aferente acestora.

Principalele produse distribuite de ADIX Technik sunt: rulmenti si accesorii, roti si role, lanturi, cuplaje, curele, incaltaminte de protectie, elemente de etansare, lubrifianti, gresoare manuale si automate, adezivi industriali, produse de curatare, scule de mana, aparate de diagnosticare, materiale abrazive, organe de asamblare, materiale de sudura.

Grupul ADIX asigura o oferta completa din toata gama de produse distribuite, colaborand strans cu liderii de piata al grupurilor de produse. Aceste colaborari garanteaza o calitate corespunzatoare cerintelor, cunoasterea rapida a rezultatelor de cercetare şi dezvoltare, aplicarea lor practica, atat la utilizarea produselor, cat si in legatura cu intretinerea lor.

In acest context partenerii nostri strategici sunt: INA, FAG, DIAMOND, KTR, COLSON, AVO, CONTINENTAL CONTITECH, RENOLD, LOCTITE, KS TOOLS, U-Power.

Cod CAEN4614
CUIRO 25191470
Forma de proprietatePrivat
Forma de organizareSRL
Anul infiintarii2009
Adresa sediu410144 Oradea, Matei Corvin nr.30, Jud.Bihor
Website